Konačna presuda: Ipak i Džoni Dep i Amber Herd proglašeni krivim pred sudom u Virdžiniji

Porota suda u Virdžiniji proglasila je i Amber Herd i Džonija Depa odgovornim za klevetu u svojim tužbama jednih protiv drugih, javlja CNN.
Britanski BBC je prvo objavio da je presudu dobio glumac, dok čitanje odluke porote, očigledno, još uvek nije bilo završeno.
Nekadašnji holivudski par tokom suđenja je razmenio teške optužbe - i Dep i Herd su tvrdili da su bili žrtve kako emotivnog, tako i fizičkog zlostavljanja.
Proces je izavao veliku pažnju svetske javnosti, a društvene mreže postale su poligon za govor mržnje obožavatelja obe strane.
 
Podsetimo, Džoni Dep (58) tužio je bivšu suprugu Amber Herd za klevetu, tvrdeći da mu je uništila reputaciju i karijeru jer je u kolumni koju je 2018. objavio Vašington post, napisala da je bila izložena porodičnom nasilju tokom braka, ne navodeći pritom Depovo ime.
 
Herd je podnela protivtužbu i traži 100 miliona dolara odštete zbog tvrdnji Depovog bivšeg advokata Adama Voldmana da su njene tvrdnje o zlostavljanju "prevara".
 
Herd i Dep su se upoznali na snimanju filma "The Rum Diary", a venčali su se 2015. Herd je 2016. podnela zahtev za razvod braka, a godinu dana kasnije su se razveli. Suđenje traje već šest nedelja, a završne reči se očekuju u petak.
  • Aleksa

    02.06.2022 07:29
    Videlo se na sudjenju da americke "zvezde" u privatnom životu imaju bahato ponasanje i razmišljanje nivoa Zadruga.. Jadni su do bola, ona malko jadnija od njega, ali tu su negde.
  • Jelena

    02.06.2022 07:27
    @xyz,
    a sta si ti mislio/a?
    Znas li koliko novaca taj Dep donosi filmskoj industriji vec decenijama? Koliko treba da si glup da pomislis da ce miljenik nacije da bude prepusten na milost i nemilost nekoj Amber?
    Meni licno je on fantastican glumac i jedinstvena pojava u moru americke komercijale, rekla bih cak i neodoljiv...
    Droga ga jeste uzela pod svoje ali onda se u takav brak ne ulazi ili se izlazi bez pompe i advokata.
    Sta je trazila to je i dobila.
  • Z13

    02.06.2022 07:25
    Ima rešenja
    Sad neka oboje angažuju Đuku i podnesu žalbe.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet