Sirija obustavila sve letove nakon bombardovanja Damaska

Sirija je obustavila sve letove za međunarodni aerodrom u Damasku posle današnjeg izraelskog napada iz vazduha u oblasti kod aerodroma, javio je provladin list Al Vatan.
Sirija obustavila sve letove nakon bombardovanja Damaska
Foto: Pixabay

Ovaj list je naveo samo da je oštećena pista.

Državna novinska agencija SANA je potvrdila da su obustavljeni svi letovi jer je "prestao da radi deo opreme aerodroma", ali nije pomenula napad.

Sirijski državni mediji su nekolio sati ranije javili da je Izrael rano jutros iz vazduha napao neke vojne položaje južno od Damaska, da je jedna osoba ranjena i ima materijalne štete.
 
Po Sirijskoj opservatoriji za ljudska prava, izraelske rakete gađale su danas skladišta libanskog Hezbolaha i iranskih snaga kod aerodroma.
 
Izrael retko komentariše napade u Siriji, ali jeste saopštio da je od početka tamošnjeg rata 2011. godine tamo izveo stotine napada iz vazduha.
  • Šefik

    10.06.2022 20:49
    Ovom Izraelu je sve dozvoljeno kada ima jakog starijeg brata koji (USA) ga štiti.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet