VIDEO: Ruski mediji objavili snimke dvojice Amerikanaca zarobljenih u Ukrajini

Ruski mediji emitovali su fotografije i snimke na kojima se, kako navode, nalaze dvojica zarobljenih američkih državljana koji su se borili na ukrajinskoj strani.

Ruska "Izvestija" prikazala je video za koji se navodi da je kratak intervju sa Endijem Hajnom (27) iz mesta Hartsel u američkoj državi Alabama, dok je "Raša tudej" prikazala fotogorafije muškarca pod imenom Aleksandar Druejk (39) iz mesta Tuskalusa, Alabama.

Članovi njihovih porodica su u sredu rekli da o njima nije bilo informacija nedelju dana.

U odvojenom video snimku od šest sekundi na aplikaciji Telegram, muškarac sa bradom i američkim akcentom govori u kameru "moje ime je Aleksandar Druejk i ja sam protiv rata", a onda je to isto rekao na ruskom.
 
 
I Hajn govori u kameru da je protiv rata, na ruskom jeziku.
  • Goran

    18.06.2022 23:43
    Objavljen intervju
    Srpski novinar Zarković objavio je danas intervju sa njima.
  • Banderaš

    18.06.2022 17:34
    40 godina sibir prinudni rad
    .. A onda im ponuditi rusko državljanstvo
  • Moskva

    18.06.2022 14:21
    Sweet Home Alabama

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet