Crnogorski državljani povređeni u eksploziji broda kod luke Tolun

Ministarstvo spoljnih poslova Crne Gore saopštilo je da su tri crnogorska državljanina povređena u eksploziji na kontejnerskom brodu kod luke Tolun u Francuskoj, od kojih dva teže.
Crnogorski državljani povređeni u eksploziji broda kod luke Tolun
Foto: 021.rs
Teže povređeni moreplovci su smešteni u vojnoj bolnici "Sveta Ana" i pod nadzorom su lekara, dok je zdravstveno stanje lakše povređenog državljanina Crne Gore stabilno, navodi se u saopštenju.
"Ambasada Crne Gore u Parizu u stalnoj je komunikaciji sa francuskim institucijama i lekarima koji brinu o povređenim crnogorskim građanima i pružiće svu neophodnu pomoć i podršku u cilju njihovog adekvatnog zbrinjavanja", naveli su iz ministarstva.
Dodaje se da je Ministarstvo u "kontaktu sa porodicama povređenih kako bi obezbedilo sve potrebne informacije o zdravstvenom stanju crnogorskih državljana".

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet