Pucnjava u Kentakiju: Muškarac ubio dva i ranio pet policajaca, ubijen i policijski pas

Dva policajca su ubijena, a petoro ih je ranjeno kada je muškarac otvorio vatru na policiju u istočnom Kentakiju, saopštili su zvaničnici.
Pucnjava u Kentakiju: Muškarac ubio dva i ranio pet policajaca, ubijen i policijski pas
Foto: Pixabay (ilustracija)
Policajci su došli do kuće Lensa Storza zbog prijave porodičnog nasilja, kada je on ispalio više metaka na njih i ubio dva policajca i policijskog psa.
 
Tokom pucnjave ranjeno je pet policajaca.
"Policajci koji su odgovarali na poziv naišli su na 'čisti pakao' kada su stigli na lice mesta", rekao je novinarima šerif okruga Flojd Džon Hant. 
"Policajci su satima bili pod vatrom. Nisu imali šanse", naveo je Hant.
 
Dodao je da se Storz predao nakon pregovora.
 
Guverner Kentakija Endi Bešir na Tviteru je napisao da je okrug Flojd pretrpeo strašan gubitak.
 
"Ovo je teško jutro za našu zajednicu. Ovi heroji su žrtvovali sve da zaštite ljude", napisao je Bešir.
  • Srbenda

    02.07.2022 14:50
    Sta lupate da se u SAD ne postuje policija, svako uniformisano lice u SAD ima kameru za snimanje interakcije sa civilima koje je u obavezi da ukljuci. U Srbadiji je policija najveca mafija, zato ih narod ni ne treba da ih postuje, nije to slucajno.
  • I onda se neko

    02.07.2022 11:28
    Pita
    Zašto njihova policija tako "olako" poteže oružje. Em kod njih oružje možeš da kupiš maltene u mikromarketu, em je tamo toliko nepostovanje predstavnika reda i zakona, da se slobodno zalecu na njih da ih povrede ili čak i ubiju. Kod nas se ova druga stavka u blagoj meri preslikava odavno.
    Podrška policiji!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet