Turisti iz Srbije opljačkani kod spomen-groblja Zejtinlik

Turisti iz Srbije i Bugarske opljačkani su na parkingu srpskog spomen-groblja Zejtinlik u Solunu, a lokalna policija je obavila uviđaj i traga za počiniocima, javlja reporter FoNeta.
Turisti iz Srbije opljačkani kod spomen-groblja Zejtinlik
Foto: Pixabay

Na dva automobila beograskih registracija oko 14 časova razbijena su stakla i odnete sve stvari, potvrdili su FoNetu opljačkani turisti koji su na letovanju u Grčkoj.

Na isti način opljačkan je i jedan automobil bugraske registracije.

Pljačka je prijavljena policiji koja je obavila uviđaj, uzela izjave i traga za pljačkašima.

  • NezavisniVojvodjanin

    03.07.2022 07:28
    Kad god je moguće
    Kad idem u inostranstvo uvek nekoga ostavljam kod vozila. Decu sam isto tako naučio kad na pumpama pravimo pauze, ili bilo gde da stanemo uvek neko ostane kod auta pa se smenjujemo po potrebi. Naravno nije uvek to i moguće ali onda sve vidljivo treba ukloniti iz vozila, ne pokrivati peškirima jer je onda još primamljivije. Ta ekipa koja operiše sedi negde u blizini i tipuje vozilo. Kada stanete i počnete sklanjati stvari u prtljažnik i pokrivati oni tačno snime gde ste šta ostavili i odmah znaju gde da udare. Neki moj trip je da mesto gde sklanjam ranac, torbu ili bilo šta u prtljažnik nije i mesto gde ću ostaviti vozilo, To uradim mnogo mnogo ranije a unutrašnjost potpuno očistim od svega što može zainteresovati obližnje društvo & co.
  • D

    02.07.2022 21:59
    .
    Ne ostavljati ništa u autu. Valjda se tako smanji mogućnost obijanja :/
  • Sasa

    02.07.2022 21:25
    Vec vidjeno
    Kolega je isto tako prosao prosle godine, telefon i par kovanica je sve sto mu je ostalo. Posle je saznao da je to svskodnevna pojava, i da policija tu nemoze nista. Posle je tek primetio da je parking pun razbijenog stakla. Naravoucenije, izbegavati posete u sopstvenom prevozu

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet