VIDEO: Veliki požar kod Igala ugrozio kuće, gašenje otežavaju vetar i nepristupačan teren

U naselju Žvinje iznad Igala jutros oko 11 časova izbio je požar, ugrožene su kuće, a reporteri RTVCG javljaju da vatrogasci za sad bezuspešno pokušavaju da ga lokalizuju.
VIDEO: Veliki požar kod Igala ugrozio kuće, gašenje otežavaju vetar i nepristupačan teren
Foto: Pixabay (ilustracija)
Dim se sve više širi dok vatrogasci pokušavaju da lokalizuju požar, a meštani su za RTVCG rekli da je vatra zahvatila dva stambena objekta.
Prema rečima komandira lokalne vatrogasne jedinice Zlatka Ćirovića, požar je verovatno prouzrokovan nesmotrenim paljenjem zelenog rastinja.
Sve ekipe Službe zaštite i spasavanja su na terenu, a gašenje požara otežavaju nepristupačan teren i vetar, navodi RTVCG.
 
 
Požar je zahvatio deo naselja Žvinje, do kojeg se dolazi uskim krivudavim putem, a struja u tom delu hercegnovske opštine je isključena.
 
Hercegovski portal objavio je da je ugašena plamena strana prema kućama, ali da se požar širi prema Njivičkom putu i Igalu, gde su nisko rastinje i četinari. 
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet