Uhapšen muškarac koji se povezuje sa kavačkim klanom

Mojkovčanin Radovan Pantović uhapšen je na granici sa Albanijom, prenose Vijesti.
Uhapšen muškarac koji se povezuje sa kavačkim klanom
Foto: Pixabay
Vijesti navode da je sa njim bio i Nebojša Rakočević. Prema informacijama iz bezbednosnog sektora, kako Vijesti navode, njih dvojica dovode se u vezu sa kavačkim kriminalnim klanom.
Rakočević je nakon hapšenja pušten, naveli su Vijestima iz Uprave policije.
On je, međutim, novinarki Vijesti rekao da nije hapšen i da je samo bio u društvu sa Pantovićem.
 
"U krivičnom predmetu koji je, u maju ove godine, po nalogu glavnog specijalnog tužioca, ponovo formiran, po materijalu EUROPOL-a i francuskih pravosudnih organa, dostavljenom u julu i decembru prošle godine, danas je lišen slobode i R. P, zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo stvaranje kriminalne organizacije i produženo krivično delo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga", saopšteno je zvanično iz Specijalnog državnog tužilaštva (SDT).
 
U saopštenju se dodaje da je hapšenje izvršeno od strane službenika Specijalnog policijskog odjeljenja, a po nalogu specijalnog tužioca, kojem će osumnjičeni, od strane policije, biti sproveden na saslušanje u zakonskom roku.
 
"Takođe, službenici Specijalnog policijskog odeljenja vrše pretresanje stanova i drugih prostorija lica lišenog slobode, na više lokacija u zemlji", zaključuje se u saopštenju SDT-a.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Odbor Saveta Evrope sutra o prijemu Kosova

Odbor Parlamentarne skupštine Saveta Evrope (PSSE) za politička pitanja i demokratiju razmatraće sutra izveštaj Dore Bakojani o aplikaciji Kosova za prijem u Savet Evrope.