Bajden ima koronu

Američki predsednik Džozef Bajden pozitivan je na koronavirus i ima blage simptome bolesti, saopštila je Bela kuća.
Predsednik SAD je potpuno vakcinisan i primio je dve buster doze, navodi BBC.
U saopštenju iz Bele kuće se navodi da će se izolovati i nastaviti da obavlja sve dužnosti.
Bajden je u decembru prošle godine, zbog sumnje na kovid, uradio PCR test, na kojem je bio negativan. On je tada bio u kontaktu sa zaraženim članom osoblja.
 
Bajden ima 79. godina i 46. je predsednik SAD.
  • stvarno

    22.07.2022 09:04
    ti Amerikanci pokazuju nepoštovanje prema svom predsedniku za razliku od rusa koji su nesebično utukli 56miliona dolara samo za zaštitu svog božanskog putina od kovida. Za izdržavanje i održavanje života svog božanskog idola koje nema cenu, možda su mogli da kupe celu Šri Lanku.
  • Deks

    22.07.2022 02:08
    @Laloš - Pa upravo je u tome problem. Da li obični ljudi u našoj zemlji svakodnevno treba da prate vesti iz medicine da bi znali za postojanje ovog leka, pa da onda znaju da moraju odmah reagovati i otići doktoru praktično da mole ovaj lek, iako u prvim danima infekcije možda imaju samo blagu kliničku sliku? Dakle jasno je da će naša zemlja i dalje imati mnogo umrlih od ove bolesti ukoliko ne postoji mehanizam zdravstvene zaštite koji će blagovremeno otkriti rane slučajeve zaraze kod ugroženih kategorija (svi stariji od 60 godina, oboleli od dijabetesa, kancera itd). I to sve iako danas niko više ne bi trebalo da umre od Covid-19 jer postoje kvalitetni antivirusni lekovi.
  • Djordje@Deks

    21.07.2022 18:57
    Pa dobijaju, u februaru/martu su jos poceli da pristizu prvi kontigenti Pakslovida, samo lek nije namenjen svima jer ne moze svima da pomogne, uglavnom je za dijabeticare, gojazne, ljude sa srcanim problemima itd, u aprilu su mi baku spasili sa njim. Mozda su ga u zadnja tri meseca prestali uvoziti, ali sigurno ga je ranije bilo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Slavili Hitlerov rođendan, pa privedeni

Austrijska policija saopštila je da je privedeno četvoro Nemaca nakon što su položili bele ruže na prozor kuće u kojoj je rođen Adolf Hitler u zapadnoj Austriji, povodom godišnjice njegovog rođenja.