Komanda auto-puta u CG: Ideje vozača su više tema za psihologa, čovek stao da odspava na kauču

Egzibicije vozača, krivične prijave i požari na vozilima obeležili su prve dane prometa na auto-putu Podgorica - Kolašin.

Pušten je u saobraćaj 14. jula, a u komandnom centru auto-puta su začuđeni idejama vozača, koje su, kažu, više za psihološku, nego za saobraćajnu ekspertizu.

Na auto-put "Princeza Ksenija" je Crna Gora čekala sedam godina, a sada se kada je najzad otvoren na njemu dešavaju razne čudne stvari, pa se nameće pitanje da li vozači znaju kako da se ponašaju na takvom putu. Tako je jedan vozač vozio u pogrešnom smeru šest kilometara.

"Sretao je vozila koja su se sklanjala, on je ablendovao i tako došao na petlju i tamo se dosta nedolično ponašao. Mi smo podneli krivičnu prijavu protiv tog lica", rekao je direktor nadzora auto-puta Andrej Mihailović za Slobodnu Evropu.
 
Kako prenosi Nova.rs, neki su vozili i do 200 kilometara na sat, što je dvostruko više od dovoljene brzine. Par motociklista je pravilo pauzu za cigaru u tunelu, i selfi fotografije u sporoj traci.
 
"Jutros je stajao kamion u sporoj traci, gde je vozač doručkovao i pio pivo, evo i nama je to smešno dok ne počnemo da razmišljamo o svima ostalima koji treba tuda da prođu, a njima predstavljaju opasnost", rekao je Mihailović.
 
Jedan vozač je rešio da napravi pauzu od vožnje na kauču.
 
"Imamo čoveka koji je vozio kauč na krovu auta, do tunela na severnom delu auto-puta 45 minuta. Tamo je fino odlučio da zaustavi vozilo i da odspava na kauču. Ovi primeri izlaze iz domena saobraćajne struke. Ovo su priče i teme za psihologa. To što nama može da padne na pamet, to ja mislim… Evo tu su ljudi koji su radili, rade kao podizvođači kineske firme CRBC, oni su radili u regionu i van regiona i oni nisu ovo sretali", istakao je on.
  • B

    22.07.2022 12:46
    V
    Kad od najveceg Srbina 90tih dobijes presjednika antisrbina...da nekazem nesto drugo sa pocetnim slovom U Onda su ovi na autoputu mala djeca u zemlji čudesa Montenegru
  • papan

    22.07.2022 10:19
    čuđenje
    Šta se čude opisanim situacijama, jer to je ono što kod njih živi, radi, letuje, samo to sada vide kamerama, ako je tako na auto putu, šta da imaju kameru svuda na nebu iznad CG. Zato tamo više i ne idem, ili da me ubije neko na putu ili da se razbolim od toga šta vidim.
  • Mile Sauer

    22.07.2022 09:23
    i posle prica da su najvise izgunuli kad je stigla struja ???
    stigao auto put ovaj kralj kaze cuj iš’o njime - spav’o

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet