Predlog zakona: Da rusku decu ne usvajaju državljani neprijateljskih zemalja

Pred poslanicima Donjeg doma parlamenta u Moskvi se našao predlog zakona čijim se odredbama zabranjuje da rusku decu usvajaju državljani zemalja koje nisu prijateljske.
Predlog zakona: Da rusku decu ne usvajaju državljani neprijateljskih zemalja
Foto: Pixabay
"Slanje naše dece da budu odgajana u neprijateljskim zemljama je udarac budućnosti nacije", navodi se u predlogu zakona, javlja Rojters.

Posle uvođenja sankcija protiv Moskve zbog ruskog napada na Ukrajinu, na spisku "neprijateljskih zemalja" su Sjedinjene Američke Države, Velika Britanija, sve članice Evropske unije, Japan, Južna Koreja.

Predlogom zakona se predviđa mogućnost ukidanja zabrane ukoliko određena država prekine "neprijateljske akcije" protiv Rusije.
  • ravnoteza

    02.08.2022 01:02
    Svasta...
    Rusija je poslednji stit opstoj anarhiji i ekstremnom liberalizmu cijim bizarnim i neverovatnim idejama se u poslednje vreme protive mnoge clanice EU. Ukrajina je samo stit natoa i proksi strana postavljena od strane Zelenskog i istih tih ekstremno liberalnih svetskih centara moci, a on ce na smrti i patnji Ukrajinaca obezbediti milijarde za sebe i deset generacija svojih potomaka... imali smo slicne price na ovim prostorima 90ih. Nisam za to da slepo podrzavamo Rusiju,pogotovo zbog toga sto nas je skup kostala ta borba sa troduplo mocnijim protivnikom 90ih, ali u svetu mora da postoji neka ravnoteza.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet