Bajdenu se vratili kovid simptomi, ali se dobro oseća

Predsednik SAD Džo Bajden ponovo ima laki kašalj pošto mu se vratio kovid-19, rekao je danas njegov lekar, ali dodao da se Bajden i dalje "dobro oseća".
Lekar Bele kuće Kevin O'Konor dao je novi izveštaj o predsednikovom stanju pošto Bajden i dalje dobija pozitivan rezultat na korona virus. 
Lekar je rekao da Bajden i dalje nema temperaturu i da su mu "temperatura, puls, krvni pritisak, disanje i saturacija kiseonikom i dalje potpupuno normalni".
Bajden, međutim, mora još da ostane u izolaciji najmanje do četvrtka, prema uputstvima Centra za kontrolu i prevenciju bolesti, i moguće duže prema strožim protokolima Bele kuće ako nastavi da bude pozitivan na testovima za virus.
 
Bajdenov slučaj povraćaja virusa, nazvanog tako zato što je bio pozitivan u subotu samo tri dana pošto je dobio odobrenje da izađe iz izolacije posle prvog zaražavanja virusom, posle dva negativna testa prošlog utorka i srede. Predsednik se žuri da se vrati redovnom rasporedu.
 
Tokom prve zaraze virusom 79-ogodišnji Bajden je lečen antivirusnim lekom Pakslovid, a njegovi glavni simptomi bili su kijavica, umor i slab kašalj, tada je rekao njegov lekar.
  • milicica

    02.08.2022 22:15
    ha ha
    Mislite da on zna kako se oseca, drugi odredili

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet