Autobus sleteo sa autoputa u Hrvatskoj, najmanje 11 poginulih

Autobus poljskih registarskih tablica sleteo je sa puta na auto-putu A4 u smeru ka Zagrebu, a prema prvim informacijama, poginulo je 11 ljudi, a povređene su 34 osobe.
Autobus sleteo sa autoputa u Hrvatskoj, najmanje 11 poginulih
Foto: 021.rs
Do sletanja autobusa je, kako navode hrvatski mediji, došlo na potezu od Brezničkog Huma do Komina, u smeru Zagreba, jutros oko 5.30 sati.
"Prema dosadašnjim informacijama u saobraćajnoj nesreći smrtno je stradalo više osoba, a veći broj je teško povređenih", saopštila je hrvatska policija, prenosi N1 Zagreb.
U varaždinskoj Policijskoj upravi navode da je tačna lokacija između mesta Jarek Bisaški i Podvorec.
 
Za sada nema zvaničnih informacija o uzrocima ove nesreće kao ni o okolnostima u kojima je do nje došlo. Policija je na mestu događaja i sprovodi uviđaj, a na lokaciju su stigle i ekipe Hitne pomoći kao i vatrogasci koji pomažu u izvlačenju povređenih.
 
Policija pretpostavlja da je vozač zaspao za volanom, javlja Jutarnji list.
  • Dušan l

    06.08.2022 11:49
    Nidža
    Nidžo da si ti živ i zdrav još davno je uvedena obaveza za dva vozača.Kotrole postoje i kazne (naročito u EU) su veoma rigorozne.Ne bi bilo loše da se pre komentara malo raspitaš!
  • Dušan l

    06.08.2022 11:48
    Nidža
    Nidžo da si ti živ i zdrav još davno je uvedena obaveza za dva vozača.Kotrole postoje i kazne (naročito u EU) su veoma rigorozne.Ne bi bilo loše da se pre komentara malo raspitaš!
  • Nidža

    06.08.2022 09:02
    VOZAC ZASPAO
    Treba u celom svetu ponovo uvesti da moraju biti po dva vozača u autobusima tako i u kamionima
    Gazde neće da plate dva vozača a Država o tome ne vodi računa.
    Niža

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Izrael napao Iran

Izrael je rano jutros napao Iran, a u blizini grada Isfahana i Tabriza na severozapadu zemlje čuo se zvuk eksplozija zbog aktiviranja protivvazdušne odbrane, javili su iranski mediji.

EU uvodi nove sankcije Iranu

Evropska unija odlučila je da uvede nove sankcije Iranu, usmerene protiv proizvođača dronova i raketa, izjavio je predsednik Evropskog saveta Šarl Mišel.