Policajac van dužnosti upucao u glavu svetskog džiju džicu šampiona

Jedan od najvećih brazilskih džiju džicu šampiona svih vremena, Leonardo Lo, upucan je u glavu u noćnom klubu u Sao Paulu.
"Lo, star 33 godine, bio je u kljubu kada ga je upucao policajac van dužnosti koji se sada nalazi u bekstvu", rečeno je u policiji.
On je odveden u bolnicu, gde je nakon nekoliko sati kasnije proglašena moždana smrt.
Bio je jedan od najuspešnijih džiju džicu sportista svih vremena, a osvojio je Svetsko prvenstvo osam puta.
 
Prema izveštaju policije, Lo, čije je puno ime Leandro Lo Pereira do Nascimento, upucan je dok je bio u klubu sa prijateljima na jugu grada.
 
Svedoci kažu da je policajac počeo da preti gestikulirajući staklenom flašom, a da mu je Lo rekao da ode. Policajac je tada izvadio pištolj i pucao u Loa. 
 
Porodica ubijenog je rekla da je njegovo stanje nepovratno. Otvorena je istraga o pokušaju ubistva, a policija traga za osumnjičenim.
 
Nosilac je crnog pojasa od 2012. godine.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet