Preminula Olivija Njutn Džon

Proslavljena pevačica i glumica Olivija Njutn Džon preminula je u 73. godini života.

Informaciju je podelio na zvaničnim društvenim mrežama njen suprug Džon Isterling.

Kako se navodi, preminula je jutros, u miru, na svom ranču u Južnoj Kaliforniji, okružena porodicom i prijateljima.

Porodica je zamolila javnost za razumevanje i poštovanje privatnosti.
 
Porodica je zamolila sve koji su voljni da doniraju novac fondaciji Olivije Njutn Džon, koja se bavi istraživanjem biljne medicine i njene uloge u lečenju raka.
 
Glumica i pevačica je tokom života bolovala od raka dojke. Međutim, nije saopšteno da li je upravo ova maligna bolest uzrok smrti.
 
Proslavljena umetnica osvojila je četiri Gremi nagrade tokom muzičke karijere. Imala je pet hitova koji su bili na prvim mestima svetskih top lista, niz uspešnih albuma, a globalno je prodala više od 100 miliona primeraka svojih izdanja.
 
Jedan od najuspešnijih saundtrekova u istoriji još uvek je onaj koji prati mjuzikl Briljantin iz 1973. godine, u kojem Njutn Džon glumi uz Džona Travoltu.
 
  • Eržebet Nešticki

    09.08.2022 09:01
    Olivija Newtn John
    Žao mi je. Suprug i ja smo obožavali Briljantine upravo zbog nje. Ona je bila simbol naše ljubavi i mladosti. Neka počiva u miru.
  • Nena

    09.08.2022 07:45
    RIP
  • Deks

    08.08.2022 23:08
    Veoma mi je žao zbog smrti prelepe Olivije Njutn-Džon, izuzetne pevačice i glumice, zvezde kultnog filma "Briljantin". Njena biografija je zanimljiva, rođena je u Velikoj Britaniji, odrasla u Australiji. Unuka je Maksa Borna, čuvenog nemačkog fizičara dobitnika Nobelove nagrade.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Izrael napao Iran

Izrael je rano jutros napao Iran, a u blizini grada Isfahana i Tabriza na severozapadu zemlje čuo se zvuk eksplozija zbog aktiviranja protivvazdušne odbrane, javili su iranski mediji.

EU uvodi nove sankcije Iranu

Evropska unija odlučila je da uvede nove sankcije Iranu, usmerene protiv proizvođača dronova i raketa, izjavio je predsednik Evropskog saveta Šarl Mišel.