FOTO: Aktivistkinje stale da se slikaju sa Šolcom, pa se skinule toples

Nemački kancelar Olaf Šolc doživeo je neprijatnost kada su dve devojke, koje su navodno želele da se slikaju sa njim, iznenada skinule majice i ostale u toples izdanju.
Kako prenosi nemački "Blid", Šolc je nakon incidenta reagovao mirno, ne praveći problem.
Telohranitelji su brzo reagovali i odveli žene, koje su uzvikivale parole, uglavnom nerazgovetne.
 
Međutim, "Bild" navodi da su aktivistkinje tražile da se zabrani uvoz ruskog gasa. Poruka na engleskom je bila jasno čitljiva na njihovoj koži: "Gas embargo, sada".
 
 
Šolc je prethodno odgovarao na pitanja građana, a jedan od njih ga je pitao - koliko se često tušira, pošto je vlada tražila od građana da se kraće tuširaju kako bi štedeli energiju.
 
 
Kancelar je odgovorio "svaki dan", nakon čega je usledio smeh prisutnih, dodaje "Bild".
 
  • Обсервер

    22.08.2022 11:24
    Активисткиње
    То су конкретни активисти, а не као онај Брковић, кога дижете у небеса !
  • Djins

    22.08.2022 06:02
    Mozda bi nasem bilo neprijatno
    Naravno mislim na predsednika, on sigurno voleo momcine u duginim bojama da se poskidaju. Sa premijerom vec druga prica. Bio bi veci osmeh nego kod Nemca.
  • Mladen

    22.08.2022 04:23
    Ma daaa
    Kako providno. Iz aviona se vidi da je sve ovo namesteno ali masa se prima. Kao i sa podizanjem rejtinga premijera Finske.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet