Državljanin Srbije osumnjičen za ubistvo Crnogorca ispred noćnog kluba na Pagu

Hrvatska policija je uhapsila državljanina Srbije osumnjičenog da je rano jutros na Pagu pucao u Crnogorca koji je podlegao povredama na putu do bolnice.
Državljanin Srbije osumnjičen za ubistvo Crnogorca ispred noćnog kluba na Pagu
Foto: 021.rs
Policija Zadra je potvrdila da je u toku istraga, a osumnjičeni je uhapšen nedugo pošto je policija oko 6 sati primila dojavu o pucnjavi u Kolanjskom Gajcu, javila je agencija Hina.
Policija nije otkrila identitete uhapšenog i žrtve, a prema nezvaničnim informacijama, reč je o državljaninu Srbije koji je ispred noćnog kluba pucao u državljanina Crne Gore.
Način izvršenja zločina ukazuje da bi moglo da se radi o naručenom ubistvu, odnosno o obračunu osoba iz kriminalnog miljea, navodi Jutarnji list, koji se poziva na izvore bliske istrazi.
 
Podgoričke "Vijesti" pišu da je ubijeni bio blizak škaljarskom klanu.
 
Policija, kako se saznaje, proverava identitete i osumnjičene i ubijene osobe kako bi otklonila sumnju da su koristili lažne dokumente.
  • Bojan

    26.08.2022 09:53
    @sese

    Pa ja baš idem u Hrvatsku da izbegnem prepaljene majmune s kajlama i brojanicama, nažalost ovo je u pitanju Pag, tamo ipak zaluta po koji.
  • ZOZONE

    26.08.2022 00:17
    Nemojte se loziti. To su dva crnogorca iz suparnickih klanova. Kao ne znate da ih je puna srbijanija.
  • Cubi

    25.08.2022 23:29
    Obracun CG klanova vrv

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet