Potvrđena i druga žrtva zemljotresa u Meksiku

Potvrđena je smrt još jedne osobe od posledica zemljotresa koji je u ponedeljak pogodio Meksiko, magnitude 7,7 stepeni Rihterove skale.
Potvrđena i druga žrtva zemljotresa u Meksiku
Foto: Pixabay
Državna civilna zaštita saopštila je da je jedna osoba pronađena mrtva u ruševinama teretane u gradu Manzaniljo, piše meksički list El Uneversal.
Prethodno je jedna žena umrla ispred robne kuće, takođe u Manzanilju.
Ovo je treći zemljotres koji je pogodio Meksiko istog dana, 19. septembra, kada su tu zemlju pogodila dva velika potresa i 1985. i 2017. godine.
  • Ramamti Ezer

    20.09.2022 11:28
    Očekivano
    Isus je kad su ga apostoli pitali za obeležja njegove nevidljive prisutnosti u Kraljevskoj slavi rekao: ,,Ustaće narod na narod i kraljevstvo na kraljevstvo i biće gladi i zemljotresa po raznim mestima.  Sve to je početak strašnih nevolja (Mat.24:7,8). Da li je preterao ili slagao? Ljudski rod nikad nije bio ovako blizu istrebljenja niti je planeta bila ovoliko zagađena i devastirana (Otkr. 11:18).

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet