Dodik ponavljao razred: "Odrastao je na selu i imao mnogo posla na imanju"

U javnosti se ovih dana pojavila informacija da je član Predsedništva BiH i čelnik SNSD-a ponavljao prvi razred srednje škole.
Dodik ponavljao razred: "Odrastao je na selu i imao mnogo posla na imanju"
Foto: 021.rs
Danas je istu informaciju javno iznela Jelena Trivić, kandidatkinja za predsednicu Republike Srpske, piše Klix.ba.
"Čudi me to da je on pao godinu iz predmeta srpskohrvatski jezik. To je zato što je Dodik odličan poznavalac hrvatskog jezika. Moguće da je imao problem s rečima i pravopisom koje danas čine srpski jezik. Ovde se nameće i pitanje kako je uopšte Dodik sa završenom trogodišnjom srednjom školom mogao da upiše fakultet. Kako smo proteklih dana videli da se on bavi krivotvorenjem dokumenata, to me ne bi začudilo da je on prilikom upisa na fakultet krivotvorio diplomu srednje škole", rekla je Trivić, piše Klix.
Dodikova ćerka Gorica potvrdila je na Tviteru da je njen otac ponavljao razred u srednjoj.
 
 
"Milorad Dodik je odrastao na selu, radio i učio istovremeno, a kako je te godine bilo jako puno posla na imanju, on nije uspeo redovno da pohađa školu i ponavljao je razred", napisala je ona na Tviteru, te dodala da je njen otac nakon prijemnog upisao Fakultet političkih nauka u Beogradu.
 
 
"Fakultet je završio u roku", napisala je Gorica Dodik.
  • Милан

    21.09.2022 16:07
    Тих година за упис на факултет није био услов да предходно завршите четврти степен средњошколског образовања. Негде са Шуваровом реформом дошло је и до тога услова. Људи су намерно уписивали трогодишње школе да би пре уписали факултрт. А нисам фан Додика...
  • Grunf

    20.09.2022 16:42
    Da bih izasao na prijemni trebalo je priloziti svrdocanstva iz srednje skole i ona su se bodovala. Bodovi su odlucivali da li se neko kvalifikovao za prijemni. To je bilo nekada i u ns. Kako je to u njegovo vreme bilo tamo gde se upisivao neznam.
    Ali, eto i toma rakije diplomirao, pa nije mogao da se seti gde se nalazi fax. Pa, skori slucaj drobnjaka,koga niko nije video na fakultetu a doktorirao. Pa rektor shega mega univerziteta sa doktoratom londonskog univerziteta koji nepostoji. Svasta je danas moguce.
  • jasno

    20.09.2022 16:09
    Ko je nama kriv što nismo ponavljali razred i što smo bili dobri i pošteni, pa sada radimo za bedne plate, umesto da smo radili sve suprotno, pa bi sada bili multimilioneri kao ovaj.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Izrael napao Iran

Izrael je rano jutros napao Iran, a u blizini grada Isfahana i Tabriza na severozapadu zemlje čuo se zvuk eksplozija zbog aktiviranja protivvazdušne odbrane, javili su iranski mediji.

EU uvodi nove sankcije Iranu

Evropska unija odlučila je da uvede nove sankcije Iranu, usmerene protiv proizvođača dronova i raketa, izjavio je predsednik Evropskog saveta Šarl Mišel.