VIDEO Dodik: Kad god je Vučić raspoložen, ja se razjaučem da nemam para

Član Predsedništva BiH Milorad Dodik kazao je u nedelju na skupu SNSD u Modriči da, od svih predsednika Srbije koje je on poznavao, Aleksandar Vučić ima najbolji osećaj za Republiku Srpsku.
VIDEO Dodik: Kad god je Vučić raspoložen, ja se razjaučem da nemam para
Foto: 021.rs (arhiva)

"Pokazao sam da mogu sa svim političkim opcijama u Srbiji koje su na vlasti da izgradim odnos. Sa Miloševićem, Koštunicom, Nikolićem, Tadićem, pa evo sada i sa Vučićem", rekao je Dodik, prenosi N1.

Dodao je da je Vučić bio na sasvim drugom kraju političkog spektra i da su, što se njega tiče, našli zajednički pristup svemu.

"Od svih predsednika koje sam ja upoznao, on je imao najbolji osećaj za RS, a ja sam ga upoznao tako da, kad god je on raspoložen, ja se razjaučem da nemam para", rekao je lider SNSD, što je propraćeno aplauzom.

  • V5

    21.09.2022 16:07
    Snalažljiv
    mile je prevazišao i vođu, ne po kvalitetima.
  • Bojan

    21.09.2022 15:19
    Bravo
    Auu pa nije on gazda srbije da on odlucuje kako ce da deli pare gradjana srbije bruka i sramota
  • Novosadanka

    21.09.2022 13:24
    Dodik
    Sto nas je bog kaznio da moramo ovog da gledamo i na bilbordima u ns.Grabljivac i unistivac svih nas a placen od nas.Boze sto smo mi glup narod kad nam ovakvi novac uzimaju

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet