Muškarac poginuo u snažnoj eksploziji plinske boce u Zagrebu, dve osobe povređene

U zagrebačkom naselju Trnsko rano jutros je došlo do eksplozije, zatim i do požara, u stanu na prvom spratu zgrade, a vatrogasci su pronašli telo muškarca.
Muškarac poginuo u snažnoj eksploziji plinske boce u Zagrebu, dve osobe povređene
Foto: 021.rs
Dve osobe su povređene. Jutarnji list prenosi da su vatrogasci spasili jednu osobu na trećem spratu.
 
Zvuk snažne detonacije probudio je stanare zgrade u novozagrebačkom naselju a potom i dim koji se proširio prema stanovima iznad, zbog čega su alarmirali vatrogasce.
"Oko 6.20 sati u Zagrebu, u ulici Trnsko, izbio je požar u stanu iz neutvrđenog razloga, pri čemu je jedna osoba poginula, a eksplodirala je plinska boca. Još dve osobe su ukazane lekarske pomoći zbog udisanja dima, dok drugih povređenih nije bilo", saopštila je policija.
Jedna od stanarki zgrade je u izjavi za Jutarnji list kaže da se čula snažna eksplozija, a da su vrlo brzo stigli i hitna i vatrogasci.
 
"Ne znamo da li je uzrok plin koji je u većini zgrada u naselju ili možda uzrok leži u trafostanici koja se nalazi odmah ispod tog stana gde se dogodila tragedija", rekla je ona.
 
Uviđaj o okolnostima nesreće je u toku.
  • Realista

    01.10.2022 13:25
    Ministarstvo trgovine Srbije
    Treba proveriti da li je plinska boca bila mlađa od 10 godina.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet