FOTO: Dodikova deca slavila u majicama sa likom oca i Putina

Centralna izborna komisija BiH još nije izašla sa jasnim preliminarnim rezultatima ko je pobedio a ko izgubio na opštim izborima koji su juče održani u BiH.
Međutim, slika je jasna za članove Predsedništva BiH, gde je kanididat SNSD Žejka Cvijanović pobedila Mirka Šarovića iz SDS, Denisa Bećirovića koji je ubedljivo pobedio Bakira Izetbegovića iz SDA, dok je Željko Komšić novi - stari član Predsedništva jer je porazio Borjanu Krištu iz HNS-a, piše Srpskainfo.
U Republici Srpskoj, sudeći prema ponašanju kandidata i ažuriranim rezultatima CIK, još nije jasno ko će biti predsednik i potpredsednik RS.
Milorad Dodik, proglasio je rano jutros izbornu pobedu u trci za predsednika RS, a isto je učinila i njegova protivnica Jelena Trivić.
 
 
Tokom izborne noći, slavili su i jedni i drugi, a mnogo pažnje na društvenim mrežama izazvala je objava Dodikovog sina i ćerke Igora i Gorice. Oni su izborne rezultate proslavili obučeni u majice na kojima su Milorad Dodik i Vladimir Putin.
 
 
Nekoliko dana pre izbora Dodik je u Rusiji imao i sastanak sa ruskim predsednikom, i jedan je od retkih državnika iz Evrope koji je posetio Putina.
  • 9

    03.10.2022 16:13
    Častan čoVJek
    da ima takvu majicu sakrio bi se u najdublju
    šumu . Ah da zemare su i tu šumu već posJEkle ,
    a i čast (šta to beše) , zajedno sa njom.
  • Peja

    03.10.2022 11:48
    Na kraju samo da ne bude sankcija i za Srbiju kao za vreme rata u Bosni zbog Karadzica i Mladica,muka mi je vise od te zgadije,,,
  • zoka

    03.10.2022 11:43
    milorad dodik
    bas su lepe majice sa likom putina i dodika mozemo se nadati boljem

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

EU uvodi nove sankcije Iranu

Evropska unija odlučila je da uvede nove sankcije Iranu, usmerene protiv proizvođača dronova i raketa, izjavio je predsednik Evropskog saveta Šarl Mišel.