Dodikov savetnik poručuje opoziciji: Neće biti prekrajanja narodne volje na ulici

Savetnik srpskog člana Predsedništva Bosne i Hercegovine Milan Tegeltija izjavio je da opozicija treba da zna da se u Republici Srpskoj neće dozvoliti nikakvi Majdani.
Dodikov savetnik poručuje opoziciji: Neće biti prekrajanja narodne volje na ulici
Foto: 021.rs

Opozicija treba da zna da se u Republici Srpskoj neće dozvoliti nikakvi Majdani, narandžaste revolucije i prekrajanje narodne volje na ulici od šačice stranih plaćenika, naveo je Tegeltija na Tviteru.

Narod je svoje rekao. Čak vas ni ljudi koji su glasali za Јelenu Trivić u tome ne podržavaju, objavio je Tegeltija.

Lider Partije demokratskog progesa Branislav Borenović danas je najavio da će sutra u Banjaluci biti održan protest zbog, kako je kazao, krađe na izborima za predsednika Republike Srpske.

  • Kk

    05.10.2022 07:12
    Kk
    A zasto da NE? Volja naroda je SVETINJA! Nazalost kod Srba uvek na kraju mora sve na silu i sa zrtvama! Koliko sam informosan narod ga nezeli vise isto kao AV! Isti sistem ucena i vladanja jos gori sprovodi se pod Dodikom! Ovo je 21 vek gde normalan covek nema vodje i idole vec gleda boljitak zivota u svakom smislu! A pod ovim prevarantima toga nema niti ce biti! Zato ce sve eksplodirati po ulicama jer ovo sta se radi i kako se zivi...nema nigde u civilizovanom svetu! I da pod hitno ograniciti zakonom i ustavom svakog politicara na osam godina vlasti i zbogom! Za ostalo narod uvek nadje resenje!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

EU uvodi nove sankcije Iranu

Evropska unija odlučila je da uvede nove sankcije Iranu, usmerene protiv proizvođača dronova i raketa, izjavio je predsednik Evropskog saveta Šarl Mišel.

Aprilski sneg pao u BiH i Hrvatskoj

U delovima Bosne i Hercegovine danas je počeo da pada sneg, a među prvima su se zabelili Bosanski Novi, Bosanska Kostajnica i Bosanska Krupa.