Dodikova ćerka i Informer "ratuju" na Tviteru zbog batinaša na izborima u RS

Gorica Dodik, ćerka Milorada Dodika i vlasnik Informera Dragan J. Vučićević, sukobili su se na Tviteru povodom učešća batinaša iz Srbije na minulim izborima u Bosni i Hercegovini.
Dodikova ćerka i Informer "ratuju" na Tviteru zbog batinaša na izborima u RS
Foto: 021.rs
Gorica Dodik podelila je sinoć na Tviteru snimak BN televizije, na kojem se tvrdi da su "uslikani batinaši" dovedeni iz Srbije za opšte izbore u BiH, prenosi Nova.
Prema njenim rečima, oni su dovedeni iz Srbije, kako bi pravili nerede i bili predstavljeni kao Dodikovi, napominje ona.
 
"Ovo što su uslikali mogu biti samo oni batinaši koje je Trišić dovezao iz Srbije da prave nerede i naravno da ih predstavi kao naše. Sve se zna šta ste radili i sve će vam se obiti o glavu", navodi Dodik.
 
 
Zatim je na portalu Informera objavljen tekst pod naslovom "Skandal, Dodik preko portala svog sina, pokvareno napao predsednika Srbije".
U tekstu se navodi da je reč o naslovu "Biračko mesto na Andrićevom vencu", na portalu Banjaluka.net u vlasništvu Dodikovog sina Igora Dodika.
 
"U ovom prljavom tekstu Srbija i predsednik Vučić sumnjiče se i kao oni koji stoje iza najavljenih protesta u Srpskoj zbog navodne izborne krađe", piše u toj objavi na portalu Informera.
 
Gorica Dodik je potom podelila taj Informerov naslov na Tviteru, uz reči: "A ljudi, pa da li ste normalni, sad je i ovo Igorovo. Informer je nakon intervjua sa silovateljem, nastavio da siluje narod lažima".
 
I onda nastavila u nizu tvitova:
 
"I još jedna stvar, ja sam žena, majka, sestra, ćerka i nikada neću podržati bilo kakvo medijsko eksponiranje silovatelja, ne budite licemjerni jer meni ne možete zalijepiti etiketu da podržavam te ženturače u crnom. Puno pozdrava!"
 
U tom tekstu ona je najdirektnije prozvana, između ostalog, napisano je i sledeće: "Lepo, gospođo Dodik. Dobro je videti da otvoreno stajete na stranu ‘Žena u crnom’ i ostalih najcrnjih antisrba koji ovih dana napadajući najgorim lažima Informer, zapravo napadaju Srbiju i predsednika Aleksandra Vučića".
 
Navedeno je i da je Informer otvoreno podržavao kampanju Milorada Dodika na izborima u BiH.
 
I Gorica Dodik se u odgovoru obratila lično Draganu Vučićeviću, vlasniku Informera.
 
"Gorica kada je pisala o batinašima, nije ni spomenula čiji su, nego da ih je doveo Vlado Trišić, ali ako ste vas dvojica prijatelji, pa sve što napišem njemu i tebe zaboli, onda izvini, nisam te prepoznala", napisala je u tvitu.
 
 
Potom se iza ponoći oglasio i sam vlasnik Informera Dragan Vučićević i objavio da Informer "ničim neće ugrožavati jedinstvo Srbije i Republike Srbije".
 
"Iz Banjaluke su u proteklim satima, sa najviših adresa, stigli prljavi napadi na predsednika Vučića i na Informer. Moje kolege urednici reagovali su na to i objavili odgovor na neosnovane optužbe. Zamolio sam ih da takve tekstove više ne objavljuju, jer sada su najvažniji Srbija i Republika Srpska", naveo je Vučićević.
 
Ujutru je Gorica Dodik nastavila raspravu o izborima na Tviteru, komentarišući rad BN televizije, u nizu tvitova.
  • Peja

    23.03.2023 19:27
    & Radovan
    Vodite ga kući
  • Ee

    06.10.2022 16:52
    Eeee
    Nemoj da pustim ovog mog na tebe
  • darko

    06.10.2022 09:47
    raskol
    ne vidim neki veci raskol vucica i dodika.zasto? zbog dodikovih bilborda u srbiji. vucic je mozda samo bio tu za svaki slucaj da pomogne da se smanji velika razlika glasova preko noci. a i ne vidim zasto se informeru daje beplatna reklama, mesto redovnih tuzbi. niti su se nesto posvadjali niti ih neko moze razlikovati. dupli pas pa u kafanu.dozivotni politicari.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Izrael napao Iran

Izrael je rano jutros napao Iran, a u blizini grada Isfahana i Tabriza na severozapadu zemlje čuo se zvuk eksplozija zbog aktiviranja protivvazdušne odbrane, javili su iranski mediji.

EU uvodi nove sankcije Iranu

Evropska unija odlučila je da uvede nove sankcije Iranu, usmerene protiv proizvođača dronova i raketa, izjavio je predsednik Evropskog saveta Šarl Mišel.