Ruski političar napao ministarstvo odbrane: Prestanite sa lažima

Predsednik odbora za odbranu Andrej Kartapolov kritikovao je rusko ministarstvo odbrane i zatražio da se u javnost iznosi više istinitih informacija o situaciji na frontu.

On je naglasio da bi Rusi trebalo da dobiju više informacija o tome "šta se zapravo događa na prvim linijama vojne operacije Moskve u Rusiji", prenosi Index.hr.

Naveo je da ministarstvo treba da prestane da sakriva informacije od građana i da prestane da iznosi laži, kao i da su izveštaji Sovjetskog informativnog biroa tokom prvih meseci nacističke invazije na SSSR 1941. godine bili informativniji nego ovi današnji.

"U svakom izveštaju su govorili da se negde povlačimo, negde tvrdoglavo odbijamo napade nadmoćnijeg neprijatelja, negde smo napustili naselja. Izveštaji ministarstva odbrane praktično ne menjaju svoj sadržaj", rekao je Kartapolov, čije su reči objavljene na Telegramu. 
 
Dodao je da Rusi "nisu glupi" i da vide da im se "ne pušta ni delić prave istine".
  • Marko, Liman

    07.10.2022 10:45
    Da postavimo pilatovsko pitanje: "Šta je istina?" A drugo, kome treba istina, ako živi i hrani se putinovskim, vučićevskim, orbanovskim iluzijama?
  • Alek

    06.10.2022 13:24
    Nemojte tako gospodine, demantovace vas nasi rusofili u Audijima, Najk patikama, Levis farmericama, Replay majicama ...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

EU uvodi nove sankcije Iranu

Evropska unija odlučila je da uvede nove sankcije Iranu, usmerene protiv proizvođača dronova i raketa, izjavio je predsednik Evropskog saveta Šarl Mišel.

Aprilski sneg pao u BiH i Hrvatskoj

U delovima Bosne i Hercegovine danas je počeo da pada sneg, a među prvima su se zabelili Bosanski Novi, Bosanska Kostajnica i Bosanska Krupa.