VIDEO: Objavljen snimak pilota iz ruskog aviona koji se srušio, ljudi mu pritekli u pomoć

Tri osobe su poginule, dok ih je 19 povređeno u ruskom Jejsku, nakon pada supersoničnog aviona Su-34.

Na društvenim mrežama pojavili su se snimci sa mesta nesreće, a sada je objavljen i video na kojem se vidi pilot aviona koji se katapultirao pre nego što se letelica srušila u stambeni blok.

Na snimku se vidi pilot koji leži na zemlji, dok se pored njega nalazi padobran. Dok vatra i dalje bukti, njemu prilaze građani kako bi mu pružili pomoć.

Pilot je bio pri svesti, ali nije mogao da ustane.
 
 
Ministarstvo odbrane je navelo da je uzrok pada avion bio požar na jednom od motora pri poletanju.
  • pismen

    18.10.2022 08:34
    dokle vise
    @Dobrivoje sused batali komentarisanje na srpskim sajtovima (ili se drzi jednog imena, te Dobrivoje, te Srboje, pa Milisav...)
  • Realista

    18.10.2022 08:08
    Nepoznati
    @"Ne verujem da je to nameravao.." - opšte je poznato da pilot vojnog aviona-bombardera seda u isti da bi lečio decu - samo što je ovaj to uradio pogrešnoj strani.
  • Samo da kažem

    18.10.2022 07:41
    Tragedija! Toliko civila stradalo ....
    A pilot?! Kakav Car! Naoružan leti iznad grada, doživi kvar, ne znam da li je mogao da ga preusmeri ali se on katapultira i na kraju avion udari u stambenu zgradu i pobije toliko ljudi!?!
    Setite se onog ukrajinca koji je svoj pogođen avion usmerio na kolonu ruskih tenkova.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Letonci pozvani da podrume pretvore u skloništa

Vlasti Letonije, baltičke zemlje koja je susedna Rusiji, pozvale su danas građane da preurede svoje podrume u skloništa od vazdušnih napada, povodom tradicionalnog nacionalnog dana čišćenja.