Milo Đukanović otkrio kad je spreman da se povuče

Predsednik Crne Gore i predsednik DPS Milo Đukanović poručio je da će se povući iz političkog života kad "prvi put u inostranstvu ili u zemlji pronađu" neku njegovu skrivenu kompaniju.
"Kada prvi put pronađu jedan cent skrivenog novca u domaćim ili inostranim bankama moja poruka je – poklanjam ga Dritanu Abazoviću", kazao je Đukanović.
On je konstatovao da su dve godine bile više nego dovoljno vremena da počnu da "iz ormara ispadaju kosturi" koje je tadašnja opozicija, a sadašnja vlast pretpostavila da ih je DPS vlast "tamo negde arhivirala".
"Nema ništa od toga. Najavljivali su da će napisati optužnice protiv istaknutih predstavnika ranije izvršne i zakonodavne vlasti. Kao što vidite, nema nijedne optužnice. U međuvremenu su naravno pokazali i neka svoja svojstva i to ona koja najmanje mogu služiti njihovom pokušaju da se legitimišu kao zastupnici novog kvaliteta vladavine prava u Crnoj Gori i kao beskompromisni borci protiv kriminala i korupcije. Ono što smo otkrili poslednjih dana pokazuje zapravo da su oni kriminal organizovali u samom srcu vlade, da je premijer zajedno sa svojim najbližim saradnicima pokrovitelj kriminala", rekao je Đukanović.
 
Dodao je da ništa od svega toga nema.
 
Kako je rekao, slabići pokazuju i dalje svoje slabosti i svoj opstanak zapravo samo grade na kreiranju novih iluzija.
 
Lokalni izbori u Podgorici i 13 opština zakazani su za 23. oktobar.
  • Jakov

    19.10.2022 23:01
    Doživotni zatvor
    Iz ove Milove izjave ne vidi se da nije prao i krao, već da je to dobro sakrio, pa izaziva ove nove da to pronađu....
  • agatoni,aga,akademik

    19.10.2022 12:15
    milo
    dogorelo , Podgorica te ispljunula !

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Četiri osobe poginule u jakoj oluji u Hjustonu

Četiri osobe su poginule juče u Hjustonu, u američkoj saveznoj državi Teksas, u jakoj oluji koja je izazvala i velike materijalne štete, brojne probleme u energetskom sistemu i lomila drveće.