Kevin Spejsi oslobođen optužbi za seksualni napad na glumca Entonija Rapa

Sud u Njujorku odlučio je da Kevin Spejsi nije kriv za zlostavljanje glumca Entonija Rapa, koji ga je optužio da je na krevetu legao na njega posle jedne zabave 1986. godine.
Porotnici su raspravljali oko sat vremena i zaključili su da Rap nije dokazao da je Spejsi "dodirnuo njegov seksualni ili intimni deo tela", nakon čega je sudija Luis Kaplan formalno zaključio predmet, objavio je CNN.
Najpoznatiji po ulozi u "Zvezdanim stazama: Otkriće", Rap je tvrdio da ga je 1986. godine, kao četrnaestogodišnjaka, Spejsi odveo u njegov dom na Menhetnu, gde ga je položio ga na krevet, uhvatio ga za zadnjicu i pritisnuo prepone u njegovo telo, iako na to nije pristao. 
Spesi je sa druge strane rekao da je iznenađen što je Rap izneo u javnost svoje navode i to pet godina kasnije. 
 
"Nisam znao kako je to moguće", rekao je tada on dodajući da ne bi mogao da bude zainteresovan na takav način za Rapa jer je bio maloletan.
 
Spejsi se posebno suočava sa još pet optužbi u Velikoj Britaniji, takođe za seksualno zlostavljanje, ali se i tu izjasnio da nije kriv.
  • ex chapman

    21.10.2022 09:04
    tabula rasa
    neki se ljudi zaista radjaju losi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet