VIDEO: Snimak postao viralan - dron ispustio bombu na vojnika, on je u poslednji tren odbacio

Sukob u Ukrajini ne prestaje, a mnogi snimci borbe šire se društvenim mrežama.
Na jednom videosnimku koji je objavljen na Jutjubu prikazan je trenutak kada ukrajinski dron u rov ruskog vojnika ispušta projektil koji pada pored vojnika.
U trenutku kada je primetio da je projektil pao pored njega, ruski vojnik ga je uzeo u ruku i bacio od sebe nekoliko metara pre nego što se aktivirao.
Snimak koji je objavljen na Jutjubu za jedan dan je prikupio skoro 800.000 pregleda i već je pregledan mnogo puta i na drugim društvenim mrežama i platformama.
 
  • zoran

    09.11.2022 14:08
    Totalna budalaština. Ovu bombu inicira udarac o zemlju i nikada ne bi eksplodirala već kad to u startu nije učinila. Naravno vojnik to nije znao, bacio ju je i ona je uradila svoj posao-verovatno. Spornost snimka je u tome da ga je tako ponovno bačena itekako mogla povrediti, jer je u pitanju bliska daljina,a geleri lete itekako-
    Dakle dve opcije se mešaju- srećna okolnost i - loša propaganda rusa. Verovatno ovo drugo.
  • Bocan

    09.11.2022 09:03
    Profesionalac
    Za ove koji kukaju bez iskustva i razmišljanja. Posle prve pucnjave svi postaju profesionalci. Nema panike i stihije. Prilagođava se. Sa kakvim mirom je odbacio dve bombe. Kao da je reč o grudvanju. Svestan je da se dron ispraznio i tek onda menja položaj.
  • Сеновић

    08.11.2022 22:00
    Мирко, пази метак. Хвала Славко спасио си ми живот.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet