Bajden će se ponovo kandidovati za predsednika

Predsednik SAD Džozef Bajden izjavio je da namerava da se ponovo kandiduje na tu dužnost i da će konačnu odluku o tome doneti početkom iduće godine.
On je to rekao nakon što je saopštio da su rezultati upravo održanih međuizbora dobri za demokratiju.
Bajden će napuniti 80 godina u novembru, a njegov savetnik rekao je da su pripremni razgovori za kampanju u 2024. u toku.
"Naša namera je da se kandidujemo ponovo", rekao je Bajden reporterima u Beloj kući i dodao kako i njegova porodica to želi, ali da žuri da donese konačnu odluku.
  • Slanina

    10.11.2022 11:06
    Covek izgubi vecinu u kongresu. Za senat se natezu, zale se republikanci na nepravilnosti. Dovoljno je sto je izgubio kongres da ga bude sramota, ali sta znaju prosvecene demokrate zapadne o sramoti.
  • Skoro kao strateg

    10.11.2022 10:52
    Ova vest je obradovala botoksiranog KGBovskog dedicu.
    To znači da će demokrate izgubiti.
    To znači da će Ukrajina do tada imati ovu ludačku finansijsku podršku.
    A posle ....
  • Maki

    10.11.2022 10:22
    Sve je u redu dok je majka uz njega..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet