Preminuo glumac Kevin Konroj - Betmenov glas iz animiranih serija

Kevin Konroj, glumac najpoznatiji po tome što je davao glas Betmenu u animiranoj seriji o tom superheroju, preminuo je u 67. godini.
Kako piše Gardijan, Konroj je preminuo od raka.
On je davao glas Betmenu u animiranoj seriji Warner Bros koja se emitovala od 1992. do 1996. godine, zajedno sa Markom Hamilom koji je davao glas Džokeru.
Nakon toga je glas junaku iz Gotama pozajmljivao u 15 filmova, 400 televizijskih epizoda i desetak video igara, uključujući Batman:Arkham i Injustice.
 
Za osam decenija postojanja Betmena, niko ga nije toliko puta tumačio kao Kevin Konroj.
 
  • Tihi Boban

    12.11.2022 12:23
    Rest in Power
    Betmen mog detinjstva. Pozdrav legendo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Belorusija zabranila Dojče vele

Beloruske vlasti proglasile su danas beloruski servis nemačkog državnog medija Dojče vele ekstremističkom organizacijom i zabranile njegove aktivnosti u zemlji.