Požar u zgradi u centru Moskve, evakuisano sedam osoba

U Moskvi je izbio požar na području Trga Komsomolskaja, javljaju ruski mediji.
Požar u zgradi u centru Moskve, evakuisano sedam osoba
Foto: Pixabay
Došlo je do delimičnog urušavanja plafona između prvog i drugog sprata, objavila je pres služba Glavnog ureda ruskog Ministarstva za hitne situacije.
Požar se dogodio u dvospratnoj skladišnoj zgradi od opeke na Trgu Komsomolskaja.
Kako se navodi, iz zgrade je evakuisano sedam osoba, piše RIA Novosti. Dodaju da je u gašenju požara učestvovalo 80 vatrogasaca, tri helikoptera i vatrogasni voz. Površina požara trenutno iznosi oko dve hiljade kvadratnih metara.
 
Ruske železnice objavile su da nema opasnosti za putnike i saobraćaj voz. Moskovsko ministarstvo saobraćaja je izvestilo da vanredno stanje ne utiče na saobraćaj.
 
Prema javno dostupnim informacijama, u zgradi na adresi na kojoj je izbio požar nalaze se trgovina nameštajem i rasvetom i cvećara.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet