Putin vozio preko obnovljenog Krimskog mosta

Predsednik Rusije Vladimir Putin je za volanom automobila prešao Krimski most, čija je desna traka danas otvorena za saobraćaj posle eksplozije u oktobru za koju je Moskva okrivila ukrajinske službe.
Putin je, kako su objavili ruski mediji, vozio automobil dok mu je potpredsednik Vlade Rusije Marat Husnulin podnosio izveštaj o radovima na mostu.
Na Krimskom mostu je 8. oktobra eksplodirao kamion usled čega su se zapalile cisterne sa gorivom u koloni koja je u tom trenutku prolazila. 
Usled eksplozije došlo je do obrušavanja dela kolovoza, dok plovni lukovi mosta nisu pretrpeli nikakva oštećenja, podseća Sputnjik.
 
Ruska Federalna služba bezbednosti saopštila je da su napad organizovali Glavni obaveštajni direktorati Ministarstva odbrane Ukrajine i lično njen šef Kiril Budanov, prenosi RIA Novosti.
  • aleksandar

    06.12.2022 06:51
    kakav
    car !
  • E

    06.12.2022 06:35
    E
    E veoma me Putin razocarao...umesto Lade on Mercedesa! Neide braco,neide...
  • zztop

    05.12.2022 18:52
    Nije fer nisu najavili ponovno otvaranje mosta i posebnog gosta ...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Odbor Saveta Evrope sutra o prijemu Kosova

Odbor Parlamentarne skupštine Saveta Evrope (PSSE) za politička pitanja i demokratiju razmatraće sutra izveštaj Dore Bakojani o aplikaciji Kosova za prijem u Savet Evrope.

Odloženo izručenje Asanža u SAD

Sud u Velikoj Britaniji saopštio je danas da osnivač Vikiliksa Džulijan Asanž još ne može biti izručen SAD koje ga terete za špijunažu.