Preminuo Teri Hol, frontmen benda "The Specials"

Frontmen benda "The Specials" Teri Hol preminuo je u 63. godini.
Vest o smrti pevača grupe "Specials" i bivšeg člana grupa "Fun Boy Three" i "Colourfield", potvrdile su njegove kolege iz "Specials".
"Sa velikom tugom objavljujemo da je posle kraće bolesti umro Teri, naš divan brat, prijatelj, jedan od najboljih pevača i tekstopisaca koje je ova zemlja ikada imala. Teri je bio divan suprug i otac i jedna od najljubaznijih, najzabavnijih i najiskrenijih duša. Njegova muzika i njegovi nastupi oslikavali su samu suštinu života.. radost, bol, humor, borbu za pravdu, ali najviše ljubav. Duboko će nedostajati svima koji su ga poznavali i voleli, ostavio je iza sebe kao dar izuzetnu muziku i ljudskost", navodi se u saopštenju benda.
 
 
Teri Hol ostavio je iza sebe suprugu Lindi i njihove sinove Feliksa i Lea.
  • ex chapman

    20.12.2022 08:58
    TooMuchTooYoung
    ;(

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet