Severna Koreja demantuje da je isporučila municiju Rusiji

Ministarstvo spoljnih poslova Severne Koreje je demantovalo tvrdnje da je isporučilo municiju Rusiji.
Severna Koreja demantuje da je isporučila municiju Rusiji
Foto: Pixabay
Japanski list Tokio Šimbun je naveo da je prošlog meseca Severna Koreja železnicom isporučila Rusiji municiju, uključujući artiljerijske granate, i da se očekuje da će se takve isporuke nastaviti.
Pjogjang je te tvrdnje nazvao neosnovanim i apsurdnim, javlja Rojters.
Bela kuća je u četvrtak saopštila da je Severna Koreja snabdela raketama rusku privatnu kompaniju Vagner, kako bi pomogla njene aktivnosti u Ukrajini.
 
Pjongjang je poručio da se tako nešto nije dogodilo i da Vašington izaziva krvoproliće i razaranje u Ukrajini, snabdevajući Kijev smrtonosnim oružjem.
  • J

    23.12.2022 12:13
    J
    Neuvlacite sada i S. Koreju! Nikoga bucko nedira,jedino ako je Nato odlucio da ga rasturi ali time ce izazvati,vece sukobe,mozda i 3 svetski rat?! Nadajmo se zdravom razumu da nedodje do toga!
  • Zlatko

    23.12.2022 11:41
    Zlatko
    Bojim se da smo na pragu treceg Rata! Ubrzano se uvlace i druge zemlje u Rusko Ukrajnskom Ratu jer Putin zna ako izgubi nema ni njega vise! Verujem da gresim…Ali po sve mu bice Rata i to ima da plane za 24h!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet