Građanima Srbije i ove godine besplatan parking u Banjaluci

Građani Srbije i ove godine će se moći besplatno da parkiraju u Banjaluci.
Građanima Srbije i ove godine besplatan parking u Banjaluci
Foto: 021.rs
Ovu odluku je doneo gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković kao znak zahvalnosti za svu podršku koju je Srbija pružila Banjaluci, ali i celoj Republici Srpskoj.
"Tako će svi građani Srbije, koji poseduju vozilo sa registarskim oznakama Republike Srbije, moći i 2023. godine da besplatno parkiraju na svim mestima na kojima postoji naplata parkinga", naveli su iz Gradske uprave Banjaluka.
Ističu da je Banjaluka zahvalna Srbiji, čija je donacija od šest miliona KM najvećim delom usmerena u izgradnju škole u naselju Ada.
 
"Ranije je, između ostalog, zahvaljujući donaciji Srbije u naselju Petrićevac sagrađen višenamenski objekat, u sklopu kog su vrtić, ambulanta i objekat mesne zajednice", dodaju iz Gradske uprave Banjaluka.
 
Besplatan parking za državljane Srbije omogućen je od polovine 2021. godine.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet