Amerikanka srpskog porekla nestala u Masačusetsu 1. januara

Američke vlasti tragaju za Srpkinjom Anom Volš (39), majkom troje dece, koja je 1. januara nestala u saveznoj državi Masačusets, navodi list Boston gloub.
Amerikanka srpskog porekla nestala u Masačusetsu 1. januara
Foto: Pixabay
U potragu za Volš, koja je nestala u mestu Kohaset, uključeni su lokalna i policija Masačusetsa, i Federalni istražni biro (FBI).
Anu Volš, za koju se navodi da je odrasla u Beogradu, poslednji je video rođak, 1. januara u četiri sata ujutru, kako kreće iz kuće na let za Vašington, gde radi u firmi za nekretnine, saopštila je policija.
Policija navodi da nije poznato da li je Volš ušla u neko vozilo do aerodroma, na koji nije stigla, i dodaje da je njen suprug, sa kojim ima troje dece mlađe od šest godina, spavao kada je napustila kuću.
 
Šef policije u Kohasetu Vilijam Kvigli rekao je novinarima da Volš od tog jutra nije koristila svoj mobilni telefon.
 
Policija pretražuje teren oko njene kuće uz pomoć pasa, dok je policija u Vašingtonu izvršila pretres kuće koju njena porodica poseduje u tom gradu.
 
Ana je udata za Brajana Volša, koji je 2021. pred sudom u Bostonu priznao krivicu za prevaru kupca iz Los Anđelesa, kojem je prodao dve lažne slike Endija Vorhola za 80.000 dolara. On trenutno čeka izricanje presude.
 
Kvigli je rekao da je Brajan Volš sarađivao sa policijom i da ga istražitelji trenutno ne povezuju sa nestankom supruge.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Norveška povećava vojnu pomoć Ukrajini

Norveška će ove godine vojnu pomoć Ukrajini povećati za sedam milijardi kruna (oko 590 miliona evra), na 22 milijarde kruna (1,9 milijardi evra) - najavio je danas premijer Jonas Gar Store.

Belorusija zabranila Dojče vele

Beloruske vlasti proglasile su danas beloruski servis nemačkog državnog medija Dojče vele ekstremističkom organizacijom i zabranile njegove aktivnosti u zemlji.