VIDEO: Priveden suprug Beograđanke koja je nestala u SAD

Suprug Beograđenke nestale u SAD, Ane Volš, uhapšen je zbog dovođenja istrage u zabludu, javio je CBS.
Okružno tužilaštvo u Norfolku objavilo je hapšenje 46-ogodišnjeg Brajana Volša u nedelju uveče. Očekuje se da će Brajan biti optužen u Okružnom sudu Kvinsi u ponedeljak.
Terenska potraga za nestalom Anom Volš obustavljena je posle dva dana, ali je istraga nastavljena u nedelju pošto se policija vratila u njenu kuću. Spasilačke ekipe, uključujući policiju sa psima tragačima, provele su i subotu na terenu tražeći 39-ogodišnju Anu Volš, devojačkog prezimena Ljubičić, majku troje dece koja već skoro 18 godina živi u Americi.
 
Ana Volš nije viđena od Nove godine, potraga je svakodnevna a policija države Masačusets gde Ana živi, rekla je da će biti nastavljena i na drugim lokacijama.
 
 
Za ženom iz grada Kohaset u potragu su uključene i specijalne policijske vazdušne jedinice, ali za sada rezultata nema. Vlasti su završile kopnenu potragu i sada je njihova pažnja usmerena ka drugim lokacijama, rekao je portparol policije Kohaset Džastin Šrejr.
 
Istražitelji su se u nedelju ujutro ponovo vratili u kuću nestale žene. 
 
Na internetu je objavljena izjava Brajana Volša, Aninog supruga. U audio snimku od 43 sekunde, Brajan je izjavio kako traži informacije o Ani, ali i dodaje da je siguran da je sve u redu.
 
Anu Volš su članovi njene porodice poslednji put videli oko četiri sata ujutru 1. januara, kada je trebalo da ode na aerodrom "Logan" u Bostonu, odakle je hvatala let za Vašington, u kome radi u agenciji za nekretnine.
 
 
Ona, međutim, nije stigla do aerodroma, a lokalni šef policije je rekao da nemaju ni potvrdu da je ušla u vozilo kojim je trebalo da ide do aerodroma.
 
Kako su naveli u policiji, ona je veoma aktivna na društvenim mrežama, ali nije koristila svoj mobilni telefon od Nove godine.
 
Ana Volš, devojačko prezime Ljubičić, rođena je i odrasla u Beogradu, a 2005. je otišla u Sjedinjene Države, gde se udala za Brajana Volša. Ona je u decembru bila u Beogradu, gde se videla sa porodicom i prijateljima.
  • Dete rock'n rola

    09.01.2023 12:17
    Ovaj će sad priznati i da je ubio Kenedija.
  • Sremica

    09.01.2023 10:14
    NISTA CUDNO
    Ali se pitam kad ce biti rasvetljeno grupno silovanje u Nisu?
  • Riki

    09.01.2023 08:47
    Riki
    Ako je imala zivotno osiguranje..zna se ubica je Suprug ili nalogodavac!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Norveška povećava vojnu pomoć Ukrajini

Norveška će ove godine vojnu pomoć Ukrajini povećati za sedam milijardi kruna (oko 590 miliona evra), na 22 milijarde kruna (1,9 milijardi evra) - najavio je danas premijer Jonas Gar Store.

Belorusija zabranila Dojče vele

Beloruske vlasti proglasile su danas beloruski servis nemačkog državnog medija Dojče vele ekstremističkom organizacijom i zabranile njegove aktivnosti u zemlji.