VIDEO: Američka policija u potrazi za nestalom Anom Volš pretražila deponiju

Američka policija pretražila je deponiju u mestu Pibodi, u saveznoj američkoj državi Masačusets, u sklopu istrage u slučaju nestanka Amerikanke srpskog porekla Ane Volš.
Kako prenosi lokalna televizija WCVB iz Bostona, Pibodi je mesto oko sat vremena vožnje udaljeno od Kohaseta, u kojem je Ana Volš živela sa suprugom Brajanom i troje maloletne dece.
Nije jasno šta je policija pronašla na licu mesta i zbog čega je pretraživana deponija.
Na snimku koji su objavili novinari te televizije vide se i policijski psi i policajci u specijalnim zaštitnim odelima.
 
Policija Kohaseta nije se oglašavala u vezi sa ovim, prenosi Glas Amerike.
 
Ana Volš nestala je 1. januara rano ujutru, kada je trebalo da ode na bostonski aerodrom Logan i odatle otputuje u Vašington zbog posla, a njen nestanak je prijavio suprug tri dana kasnije.
 
 
Brajan Volš je juče uhapšen zbog sumnje da je lagao istražitelje i određena mu je kaucija od pola miliona dolara, a on je negirao krivicu.
 
Iz tužilaštva je saopšteno da su u porodičnoj kući Volša, u podrumu, tokom vikenda pronađeni nož i krvave mrlje. Takođe je objavljeno da su nadzorne kamere u prodavnici kućnih potrepština "Home Depot" pokazale da je Brajan 2. januara kupio trake, selotejp i sredstva za čišćenje u vrednosti od 450 dolara.
 
On je policiju slagao da 2. januara nije izlazio iz kuće.
 
Brajan Volš čeka na izricanje presude u slučaju prevare koja je uključivala prodaju lažnih slika Endija Vorhola, pokazuju sudski podaci.
  • Grof Sekereshi

    10.01.2023 16:39
    @ /
    a jos kada se doda biografija njenog dede u kojoj ima milosevica i udbe
    *****************
    Koje veze njeno ubistvo ima sa njenim navodnim dedom? Covece kako bezosecajnih ljudi ima u Srbiji, strasno kad znas da sa takvima zivis u istom gradu i drzavi.

    Uzgred, "novinarka" medija i portala koji se hvali da ima najvise dnevnih poseta na njihov portal (u Srbiji) je "provalila" da je nestala zena unuka generala Ljubicica ali nije, juce je sa demantijem pred druge medije izasao stvarni unuk generala i trazio da se objavi demanti te dezinformacije. Portal koji je objavio (i kom si ti poverovao) laznu informaciju nije objavio demanti, ili je objavio negde na skrivenom mestu njihovog web sajta. Sto nisu objavili da je cerka Micka Ljubicica (komicara koji se isto preziva) vec unuka generala Nikole Ljubicica? Zato sto zvuci bombasticnije, unuka nekadasnjeg najviseg oficira JNA, clana predsednistva i ministra u SFRJ, jer implicira da je ona imala bajan zivot u USA zahvaljujuci tom dedi . Kakvo "novinarsko" dno.
  • /

    10.01.2023 14:18
    /
    prva vest je da su imali aferu oko falsifikata.
    tako da se muz uklapa u profil koji odgovara srbinu.
    a jos kada se doda biografija njenog dede u kojoj ima milosevica i udbe
  • Deks

    10.01.2023 12:42
    Na žalost deluje kao da je reč o ubistvu. Trebalo bi podsetiti javnost o aktuelnim slučajevima i kod nas. Devojka iz Lovćenca je u decembru ubijena u Beogradu a policija i dalje tapka u mestu i ubica je i dalje na slobodi. Pravda vapi za zadovoljenjem i u slučajevima ubistva 77-godišnje žene na Pešteru 2018.g., zatim 16-godišnje devojke iz Subotice 2010.g., 17-godišnje devojke iz Priboja 2002.g. itd itd.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Norveška povećava vojnu pomoć Ukrajini

Norveška će ove godine vojnu pomoć Ukrajini povećati za sedam milijardi kruna (oko 590 miliona evra), na 22 milijarde kruna (1,9 milijardi evra) - najavio je danas premijer Jonas Gar Store.

Belorusija zabranila Dojče vele

Beloruske vlasti proglasile su danas beloruski servis nemačkog državnog medija Dojče vele ekstremističkom organizacijom i zabranile njegove aktivnosti u zemlji.