Pogoršano zdravstveno stanje Nikite Mihalkova

Zdravstveno stanje poznatog filmskog reditelja Nikite Mihalkova, koji se nalazi u bolnici, pogoršano je.
Uprkos negativnim testovima na grip i korona virus, kao i kompleksnoj terapiji, lekari su dijagnostikovali idiopatsku upalu pluća, prenosi Sputnjik.
Upala pluća se proširila, a hronični problemi sa srcem su se pogoršali.
Mediji prenose da su lekari uspeli da spreče srčani udar kod Mihalkova, pošto mu je na vreme dijagnostikovana atrijalna fibrilacija i za sada nema opasnosti po život.
 
Portparol Kremlja Dmitrij Peskov saopštio je da ruski predsednik Vladimir Putin redovno dobija informacije o zdravstvenom stanju filmskog reditelja.
 
Patrijarh Rusije i cele Rusije Kiril saopštio je da se moli za zdravlje slavnog režisera.
 
Mihalkov je 5. januara hospitalizovan u teškom stanju, a kasnije su se pojavile informacije da je imao respiratornu insuficijenciju, zbog obostrane upale pluća. 
  • Бранислав

    10.01.2023 13:38
    ..велики Српски пријатељ...даће Бог да се извуче...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet