Jedna osoba uhapšena, a više privedeno zbog napada na Beograđane na Ilidži

Jedna osoba je uhapšena, a više ih je privedeno posle napada na grupu roditelja dece iz Beograda koja učestvuju na regionalnom turniru u Sarajevu.
Jedna osoba uhapšena, a više privedeno zbog napada na Beograđane na Ilidži
Foto: 021.rs
Portparol Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo Mirza Hadžiabdić rekao je da je više osoba privedeno u službene prostorije mesno nadležne Policijske uprave Ilidža.
"Do ovog momenta jedna je lišena slobode, a imajući u vidu da su u toku aktivnosti policije, koja pod nadzorom Kantonalnog tužilaštva KS preduzima mere i radnje na rasvetljavanju i dokumentovanju svih okolnosti vezanih za događaj", naveo je Hadžiabdić.
Prema njegovim rečima, više informacija će biti poznato nakon što te aktivnosti budu i okončane, odnosno, više detalja će moći da saopšte danas.
 
U sarajevskom naselju Ilidža napadnuta je grupa koja je došla iz Beograda i tom prilikom jedna osoba je zadobila povrede nanete nožem.
  • @ExSarajlija

    15.01.2023 10:33
    Šta znači "Egro"? Verovatno si hteo da budeš pametan.
  • E

    15.01.2023 10:30
    Šta bi?
    Jesu uhapšeni huligani koji su pre 15tak dana napali u Novom Sadu grupu glumaca iz Hrvatske?
  • NN

    15.01.2023 10:00
    podsećanje
    Samo podsećam na događaj od pre nekoliko dana, kada su mnogi komentatori oduševljeno hvalili čoveka koji je pružio pomoć kada su ljudima iz Srbije u Sarajevu izbušili gume (njemu svaka čast i zahvalnost), a nešto nisu mnogo osuđivali one koji su to učinili. Sada su napadnuta deca, da čujemo moguća obkašnjenja!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet