Glumac Džulijan Sands nestao tokom planinarenja

Britanski glumac Džulijan Sands (65) nestao je prošlog petka prilikom planinarenja u Kaliforniji, saopšteno je iz policijske uprave okruga San Bernardino.
Glumac Džulijan Sands nestao tokom planinarenja
Foto: Beta/AP
Sandsov nestanak je prijavljen 13. januara, rekla je portparolka policijske uprave za "CNN".
Sands je poznat po ulogama u seriji "24" i filmovima "Soba s pogledom", "Vorlok" i "Goli ručak".
Spasilačke ekipe su otišle na planinu u blizini San Bernandina da traže Sandsa, ali zbog lošeg vremena i pretnje od lavine, morali su da obustave potragu, dodala je portparolka.
 
Policija i spasilačke službe nastavile su sa potragom uz pomoć dronova, ali im je posao otežan zbog lošeg vremena na Maunt Boldiju.
 
Policija San Bernandina nedavno je upozorila planinare koji posećuju Maunt Boldi, da su vremenski uslovi vrlo loši zbog ledenog vetra i leda.
  • The Lalosh

    19.01.2023 18:06
    @Voja
    Čujem ovi bogataši pročitali šta si napisao i krenuli da otkazuju planinarske ture.
    Na Google odjednom najtraženija pretraga "manje opasni hobiji koji podižu adrenalin".
  • here for a good time

    19.01.2023 12:51
    not a long time
    Kako ce Balkanac koji se raspada na kaucu, pazeci se i promaje a ne neceg rizicnijeg, pokusavajuci da zivi sto duze ili se prezderava hranom i picem (od skoro i gudrom) pokusavajuci da se samoubije, razumeti nekoga ko planinari i sl?
  • Voja

    19.01.2023 10:06
    Pati sta trazis
    Ne razumem ove bogatase u godinama koji traze avanturu u planinarenju po ledu i snegu Ima mnogo manje opasnih hobija koji podižu adrenalin.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet