Potraga za glumcem Džulijanom Sandsom privremeno obustavljena zbog opasnosti od lavina

Kopnene ekipe još nisu u mogućnosti da nastave potragu za nestalim britanskim glumcem Džulijanom Sandsom, zbog opasnosti od lavina u oblasti planina San Gabrijel u južnoj Kaliforniji.
Potraga za glumcem Džulijanom Sandsom privremeno obustavljena zbog opasnosti od lavina
Foto: Beta/AP
Zvaničnici navode da još nije određeno vreme kada će potraga na zemlji ponovo početi.
Prijavljeno je da je Sands (65) nestao tokom pešačenja u oblasti Boldi Bul u planinama San Gabrijel u petak, a potraga za njim nastavlja se helikopterima i dronovima kada vremenske prilike to dozvoljavaju, saopštile su lokalne vlasti. 
U međuvremenu, Sandsov mobilni telefon je pokazao da je on bio u pokretu i uputio se u planinsko područje u južnoj Kaliforniji na dan kada je prijavljen nestanak.
 
Sands je prijavljen kao jedan od planinara za kojim se traga od petka.
 
Sands je poznat po ulogama u popularnim filmovima i televizijskim dramama, kao što su "Soba s pogledom", "24" i "Smolvil", a živi u Los Anđelesu od 2020. godine.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Letonci pozvani da podrume pretvore u skloništa

Vlasti Letonije, baltičke zemlje koja je susedna Rusiji, pozvale su danas građane da preurede svoje podrume u skloništa od vazdušnih napada, povodom tradicionalnog nacionalnog dana čišćenja.