U napadu nožem u Briselu povređene tri osobe

U napadu nožem danas popodne u Briselu na jednoj stanici metroa tri osobe su povređene, od kojih jedna teže, saopštila je belgijska policija i dodala da je uhapsila napadača.

"Napad nožem na stanici metroa Šuman. Saradnja sa različitim policijskim službama omogućila je brzo hapšenje napadača", napisao je na Tviteru gradonačelnik Brisela Filip Kloz.

Policija nije navela razloge napada, dok su izvori bliski policiji rekli da je u pitanju osoba sa psihijatrijskim problemima.

Očevici su ispričali da je on najpre nožem napao ljude u metrou, a zatim je krenuo da napada po stanici, gde je ranio jednog mladića, a nekoliko osoba lakše povredio.
 
Napad se dogodio danas oko 18h na stanici metroa Šuman, koja se nalazi nekoliko desetina metara od sedišta Evropske komisije i Evropskog saveta.

Teme

NAPAD
  • Ironičar

    30.01.2023 23:17
    Rusija sa Putinom na čelu je slobodarska i pravdoljubiva zemlja i oni nemaju nikakve veze sa serijom poslednjih islamističkih incidenata/terorističkih napada širom Evrope!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet