Muškarac iz Skoplja koji je ubio tromesečnu bebu osuđen na 20 godina zatvora

Krivični sud u Skoplju osudio je na 20 godina zatvora Skopljanca Suada Bajrama (45) koji je optužen za ubistvo svog tromesečnog deteta.
Muškarac iz Skoplja koji je ubio tromesečnu bebu osuđen na 20 godina zatvora
Foto: Pixabay
Bajram je, kako je preneo portal MKD.mk, proglašen krivim za "ubistvo iz nasilja u porodici", pošto je pred sudijama priznao krivicu i izrazio žaljenje i kajanje.
U sudnici je, odgovarajući na pitanja, rekao da nema šta da kaže, ali se požalio svojoj advokatici da je 20 godina zatvora za zločin koji je počinio veoma visoka kazna.
"Dvadeset godina zatvora je veoma visoka kazna. Sada imam 45 godina i koliko ću biti u zatvoru? Imam još troje maloletne dece i nema ko da brine o njima. Mislio sam da ću dobiti manju kaznu", požalio se Bajram advokatici.
 
Tužiteljka Marija Demirova Panajotova je zatražila produženje mere pritvora Suadu Bajramu do pravnosnažnosti presude, što je sud prihvatio.
 
U septembru prošle godine Osnovno tužilaštvo u Skoplju je pokrenulo istražni postupak protiv Bajrama zbog ubistva iz člana 123. stav 2. tačka 2 Krivičnog zakonika, za šta je predviđena kazna od najmanje 10 godina, a najviše doživotni zatvor.
 
Prema tužilaštvu, osumnjičeni je u noći između 25. i 26. septembra, dok je bio u domu u Skoplju sa četvoro maloletne dece počeo da udara tromesečnog sina rukama i nogama po glavi i telu i tako mu naneo višestruke povrede od kojih je beba preminula.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet