Pod ruševinama u Turskoj i državljanin BiH

Pod ruševinama, koje je izazvao razorni zemljotres, u turskom gradu Malatja nalazi se i jedan državljanin Bosne i Hercegovine.
Pod ruševinama u Turskoj i državljanin BiH
Foto: Beta/AP
Ovo je za sarajevski portal Klix.ba potvrdio konzul BiH u Istanbulu Siniša Mihailović, navodeći da je Ambasada BiH dobila zvaničnu informaciju da je jedan državljanin BiH pod ruševinama u gradu Malatja.
Reč je o muškarcu inicijala A.P. a konzula je o tome da je on pod ruševinama obavestila firma u kojoj je on zaposlen.
"Za sada nemamo više informacija o njegovom stanju. Pokušavamo stupiti u kontakt sa njegovom porodicom kako bismo mogli doći do više informacija", rekao je Mihailović.
 
Razorni zemljotres jačine 7,8 stepeni po Rihteru jutros je pogodio jugoistok Turske i sever Sirije, a prema poslednjim informacijama poginulo je više od 1.500 ljudi.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet