Policija: Koncert ukrajinskog benda u Budvi nije bio prijavljen

Crnogorska policija saopštila je da koncert ukrajinskog benda Ljapis u Budvi nije bio prijavljen policiji, kao i da ga je otkazao vlasnik ugostiteljskog objekta.
Policija: Koncert ukrajinskog benda u Budvi nije bio prijavljen
Foto: Pixabay

Policija je navela i da prilikom okupljanja građana koji su protestovali zbog održavanja koncerta nije bilo narušavanja javnog reda i mira.

Ukrajinska ambasada u Crnoj Gori pozvala je crnogorske vlasti da hitno reaguju nakon što je grupa muškaraca u utorak ispred diskoteke Palazzo u Budvi skandirala "Srbi i Rusi, braća zauvek".

U toj diskoteci bio je planiran koncert ukrajinskog benda Ljapis, koji je otkazan. Ambasada Ukrajine u Crnoj Gori je saopštila je da je izuzetno zabrinuta zbog otkazivanja koncerta.

Crnogorska policija je saopštila da su policijski službenici u civilu bili na licu mesta sa zadatkom da prate dešavanja u gradu i sa akcentom na prostor ispred i u blizini samog kluba.
 
"Oko 19h je došlo do okupljanja oko 15 lica, koja su se tu kratko zadržala i mirno razišla bez narušavanja javnog reda i mira", naveli su iz Uprave policije.
 
Ukrajinska grupa, dodaje se u saopštenju policije, imala je zakazan koncert i u Kotoru, ali je vlasnik kluba obavestio policiju da je i taj koncert otkazan iz tehničkih razloga.
  • Branko

    16.02.2023 13:28
    Propustili su vrlo vredan umetnicko propagandni hepening. Moze da bude i posledica, jer sada svi moraju da odobravaju, jednako govore i isto da misle.
  • Новосађанин

    16.02.2023 12:34
    Браво Будва!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Četiri osobe poginule u jakoj oluji u Hjustonu

Četiri osobe su poginule juče u Hjustonu, u američkoj saveznoj državi Teksas, u jakoj oluji koja je izazvala i velike materijalne štete, brojne probleme u energetskom sistemu i lomila drveće.