Putin se u utorak obraća u parlamentu, tema - stanje nacije

Predsednik Rusije Vladimir Putin obratiće se poslanicima državnog parlamenta 21. februara, najavljeno je danas u Moskvi.
Putin se u utorak obraća u parlamentu, tema - stanje nacije
Foto: Beta/AP
Putin će "u svom predstojećem obraćanju Saveznoj skupštini o stanju nacije obratiti pažnju na teme vezane za specijalnu vojnu operaciju", rekao je portparol ruskog predsednika Dmitrij Peskov u intervjuu za TV kanal "Rosija 1", javlja agenija Tas.
"Naši životi su sada usredsređeni na temu specijalne vojne operacije. Vojna operacija utiče na ceo naš život na ovaj ili onaj način, kao i na život na kontinentu. 
Dakle, trebalo bi da očekujemo da će predsednik tome posvetiti posebnu pažnju", rekao je Peskov.
  • ajur

    19.02.2023 18:01
    Parlament u Rusiji?!
    Vic dana!
  • Samo pitam

    19.02.2023 17:45
    Hoće objaviti da je Rusija pobedila i ispunila sve zacrtane ciljeve, pao Bahmut/Artjomovsk ... ?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Norveška povećava vojnu pomoć Ukrajini

Norveška će ove godine vojnu pomoć Ukrajini povećati za sedam milijardi kruna (oko 590 miliona evra), na 22 milijarde kruna (1,9 milijardi evra) - najavio je danas premijer Jonas Gar Store.

Belorusija zabranila Dojče vele

Beloruske vlasti proglasile su danas beloruski servis nemačkog državnog medija Dojče vele ekstremističkom organizacijom i zabranile njegove aktivnosti u zemlji.