Žena se ugušila palačinkom na takmičenju u brzom jedenju

Tridesetosmogodišnjakinja, koja je odmarala u jednom sanatorijumu u Omsku, udavila se tokom takmičenja u brzom jedenju palačinki organizovanog povodom ruskog praznika Maslenica, javlja Tas.
Žena se ugušila palačinkom na takmičenju u brzom jedenju
Foto: Pixabay
Na lice mesta stigla je hitna pomoć, ali je žena preminula.
Nadležni organi saopštili su da je u toku provera prijave smrti žene u sanatorijumu.
Prema informacijama sa društvenih mreža, reč je o sanatorijumu "Komunalac", gde je juče održano takmičenje u brzom jedenju palačinaka.
 
Maslenica je ruski praznik kojim se obeležava kraj zime i početak uskršnjeg posta. Tim povodom tokom cele sedmice, poslednje u februaru, prave se palačinke, razno pecivo, organizuju zabave uz narodnu muziku i ples. 
  • Dejan sa Štranda

    26.02.2023 13:21
    Rusi uvek iznenade
    Ruše se zgrade,padaju avioni,na hiljade pijanih se svake godine posmrzava,neviđena korupcija,kupuju pozlaćene jahte,kupuju fudbalske klubove,prete nuklearnim bombama ... evo stradaju i od palačinke

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet