VIDEO: Bačena bomba na Osnovni sud u Podgorici, jedna osoba poginula, advokat među povređenima

Tridesetdevetogodišnji M. B. stradao je nakon što je na ulazu u podgorički Osnovni sud aktivirao ručnu bombu.
"Vijesti" nezvanično saznaju da je u eksploziji povređeno pet osoba, od kojih jedna teže.

M portal nezvanično saznaje da se deo službenika i sudija Osnovnog suda zaključao u svojim kancelarijama i da čekaju evakuaciju.
 
 
 
U trenutku eksplozije, u sudu je bio veliki broj ljudi.
"U 11.35 dobili smo obaveštenje da je u zgradi Osnovnog suda aktivirana eksplozivna naprava i da ima povređenih. Utvrdili smo da je smrtno stradao M.B. (39) koji je aktivirao eksplozivnu napravu. Imamo još pet povređenih lica koja su zbrinuta u Kliničkom centru" rekao je Srđa Korać iz Kriminalističke policije.
 
U toku je uviđaj.
 
Povređeni su, kako je saopšteno iz policije, zbrinuti u Kliničkom centru, a RTCG navodi da je među povređenima i advokat Branislav Vukčević.
 
Direktorka Kliničkog centra Crne Gore (KCCG), Ljiljana Radulović saopštila je da se toj zdravstvenoj ustanovi javilo sedam osoba, od kojih je petoro povređeno i da su svi stabilno. 
 
"Teku sve dijagnostičke procedure, kako bismo konstatovali povrede. Najznačajnije je da su svi stabilnih vitalnih parametara", rekla je Radulović.
  • Stop Nasilju!

    03.03.2023 15:38
    Vi što govorite da je problem u sudstvu a ne u bombašu ste verovatno isti oni koji govorite da je problem u ženi što je silovana a ne u silovatelju.
  • Haha

    03.03.2023 14:37
    Ima li pravde?
    Čemu to ako je sud pošteno obavljao svoj posao?
  • Radovan

    03.03.2023 13:42
    Sabac
    Svakih par godina narodu pukne film kad na sudu nema pravde. Nasilnici se pustaju koji su iznakazili djecu, narkomani i dileri placaju advokatima da ih stite sto bi ja zakonom zabranio cim je nasilje, droga i slicni akti do ljudskog tela. Naravno ljudi dodju onda ih sistem advokata i sudija koji namerno produzuju rocista da bi svi zaradjivali jer dolazak i otkazivanje ovi svi naplate. Sve to sam prosao dok nisam otkazao advokatima i sam resio na visem sudu. Pazi kao laik sam sve resio protiv advokata kojeg moze biti sram i sistema sudija sa kojima su u dilu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet